500 - 1999 kr

Vi selger julekrybber laget av oliventre i mange størrelser. Disse passer godt til både hjem og menighet. For eksempel til dåpsgave, bryllupsgave, konfirmasjonsgave, eller som den perfekte julegave.

Her finner du julekrybbene fra 500 - 1999 kr, gå til kategorien "Julekrybber" for å se hele vårt utvalg.

Liste Rutenett
Vis:
Sorter etter:
Disse morsomme puslespillene i 3D-format fra Touchwoodesign er nye i Norge. Det er ikke som vanlige puslespill som er flatt, dette puslespillet står opp fra bordet og kan løftes på. Det er alltid spennende for barn og voksne å pusle, og som andre puslespill kan disse pusles igjen og igjen - og igjen. Dette puslespillet er av oliventre. Puslespillene er ikke bare ment som fornøyelse, men kan..

Kr 699,00
Uten MVA: Kr 559,20
Basert på 0 omtaler.
Våre store, nydelige julekrybber i oliventre er blant våre bestselgere. De egner seg som julepynt, dåpsgave, bryllupsgave, til konfirmanten, eller som den perfekte julegave. Den er vakkert utskåret, og inneholder selvfølgelig Jesusbarnet i krybben, Maria, hyrder, dyr og vise menn. Figurene er abstrakte.   ..

Kr 1 850,00
Uten MVA: Kr 1 480,00
Basert på 0 omtaler.
Våre store, nydelige julekrybber i oliventre er blant våre bestselgere. De egner seg som både dåpsgave, bryllupsgave, til konfirmanten, eller som den perfekte julegave. Den er vakkert utskåret, og inneholder selvfølgelig Jesusbarnet i krybben, Maria, hyrder, dyr og vise menn. Figurene er med uskårne detaljer.   ..

Kr 1 850,00
Uten MVA: Kr 1 480,00
Basert på 0 omtaler.
Våre store, nydelige julekrybber i oliventre er blant våre bestselgere. De egner seg som både dåpsgave, bryllupsgave, til konfirmanten, eller som den perfekte julegave. Den har vakre abstrakte figurer, og inneholder selvfølgelig Jesusbarnet i krybben, Maria, hyrder, dyr og vise menn.   ..

Kr 1 850,00
Uten MVA: Kr 1 480,00
Basert på 0 omtaler.
Figurer til julekrybbe i oliventre, 17 cm høye. 12 Store figurer  i oliventre  (sett) Figurene abstrakte, er 17 cm høye og er vakre å se på.  Dette er store figurer som du trenger litt plass for å vise fram. Kan godt brukes i menigheter eller andre typer fellesskap. Dette er figurer uten stall.     Oliventreet har mange fargenyanser, og det..

Kr 1 400,00
Uten MVA: Kr 1 120,00
Basert på 0 omtaler.