Kroppspleie

Liste Rutenett
Vis:
Sorter etter:
Pakke med urtebasert dag- og nattkrem for normal/ fet hud for skånsom behandling av ansikt. Regulerer hudens naturlige fuktighetsbalanse og elastisitet. Se mer informasjon om produktene på 80006 og 80008   ..

Kr 475,00
Uten MVA: Kr 380,00
Basert på 0 omtaler.
Pakke med næringsrik urtebasert dag- og nattkrem for tørr hud, som vitaliserer og holder huden myk, smidig og elastisk. Se mer informasjon om produktene på 80005 og 80007   ..

Kr 475,00
Uten MVA: Kr 380,00
Basert på 0 omtaler.
MC Aloe Vera Gel MC Aloe Vera Gel er en raskt kjølende gelé som inneholder naturlige beroligende egenskaper fra Aloe Vera planten. Den er beriket med Dødehavsmineraler som bidrar til å opprettholde fuktighetsnivåer og gir næringer som er avgjørende for hudens elastisitet. Benyttes så ofte som nødvendig med forsiktige bevegelser på ansikt, nakke og kropp. NB! Sertif..

Kr 148,00
Uten MVA: Kr 118,40
Basert på 0 omtaler.
Intensiv dagkrem utviklet for å stramme opp slapp hud og redusere rynker og linjer. Fukter, lindrer og stimulerer hudens egen selvbeskyttende evne mot faktorer som forårsaker prematur hudaldring. Bekytter mot UVA- og UVB-stråler. Brukes daglig, masseres jevnt på renset ansikts- og halsparti, helst etter bruk av BAC Face&Eye Serum. Ideell som base for makeup.   ..

Kr 425,00
Uten MVA: Kr 340,00
Basert på 0 omtaler.
Eksklusiv anti-aldringskrem til bruk om natten. Virker oppstrammende og vitaliserende, gir synlig forbedret ansiktshud. Når man sover eller hviler arbeider denne kremen aktivt for å øke hudens elastisitet, samtidig som den tilfører næring og fuktighet. Brukes ved sengetid eller før man hviler. Massér kremen jevnt på renset ansikt og hals, gjerne etter BAC Face & Eye Serum.   ..

Kr 399,00
Uten MVA: Kr 319,20
Basert på 0 omtaler.
En høyt konsentrert oppløsning som er utviklet for å restituere tidsskadet ansiktshud og den følsomme huden rundt øynene. Serumet er basert på en vitenskapelig utviklet formel som har som hensikt å glatte ut rynker og forbedre hudkvaliteten. Det inneholder ARGIRELINE ®, soyaenzymer, timian- og riskli ekstrakter. Contouring Face & Eye Serum har en lett konsistens og absorberes hurtig. Mø..

Kr 425,00
Uten MVA: Kr 340,00
Basert på 0 omtaler.
En kraftig fuktighetsgiver og meget næringsrik krem med en delikat  blanding av dødehavsmineraler, eteriske oljer og fuktighetsgivende  ingredienser. God for alle hudtyper, men især for (ekstra) tørr og  sensitiv hud. Mykgjør og beskytter huden, kan motvirke kløe, god  ved hudproblemer.      Massér inn på hele kroppen til den er abs..

Kr 298,00
Uten MVA: Kr 238,40
Basert på 0 omtaler.
Beskrivelse BAC Hydrolique Intensive Eye Cream KLINISK TESTET FOR ALLE HUDTYPER FUKTIGHET OG NÆRING BAC Hydrolique Intensive Eye Cream er en sensitiv, men rik øyekrem som gir ekstra fuktighet og næring til det delikate hudområdet rund øyet. Den bevarer hudens smidighet og gir den glød. Hovedingredienser: Trollhassel og Agurk..

Kr 325,00
Uten MVA: Kr 260,00
Basert på 0 omtaler.
Beskrivelse BAC Hydrolique Day & Night Extra Rich Cream er både en dag og nattkrem fra Mineral Care i Bio Active Care serien som gir fuktighet for ekstra tørr hud. Denne rike fløyelsmyke kremen gir ekstra hydrering og næring, selv for den tørreste hud. Den opprettholder og reparerer hudens fuktighetsbalanse for en sunn glød, både dag og natt. Den er klinisk testet o..

Kr 375,00
Uten MVA: Kr 300,00
Basert på 0 omtaler.
Beskrivelse BAC Hydrolique Day Cream normal to combination skin er en dagkrem fra Mineral Care i Bio Active Care serien som fokuserer på fuktighet (erstatter den tidligere Mineral Care Dagkrem kombinert/fet hud). Dette er en lett fuktighetskrem designet for en kombinert hudtype som gir næring og hydrerer uten å tynge huden. Samtidig opprettholder og reparerer den hudens..

Kr 290,00
Uten MVA: Kr 232,00
Basert på 0 omtaler.
Beskrivelse BAC Hydrolique Day Cream normal to dry skin er en dagkrem fra Mineral Care i Bio Active Care serien som fokuserer på fuktighet. (erstatter den gamle Mineral Care Dagkrem normal/tørr hud) Dette er et essensielt produkt i din daglige rutine for å ivareta hudens fuktighet. Den jobber når du gjør og gir dyp næring mens den opprettholder hudens fukt for en b..

Kr 290,00
Uten MVA: Kr 232,00
Basert på 0 omtaler.
Beskrivelse BAC Hydrolique Night Cream er en nattkrem fra Mineral Care i Bio Active Care serien som har hovedfokus på fuktighet (erstatter begge nattkremene i Mineral Care Elements). Dette er et essensielt produkt i din hudpleie om kvelden. Denne rike fuktighetskremen jobber mens du sover for å gi huden din dyp næring mens den opprettholder fuktigheten. Den forb..

Kr 290,00
Uten MVA: Kr 232,00
Basert på 0 omtaler.
En fuktighetsgivende body lotion, gjør huden silkemyk, påvriker elastisiteten og forsegler hudens naturlige fuktighet. Kan motvirke kløe. Meget god for tørr hud. 400 ml flaske     ..

Kr 198,00
Uten MVA: Kr 158,40
Basert på 0 omtaler.
En forfriskende og beroligende dusjsåpe som forsegler hudens naturlige fuktighet. Vasker kroppen ren på en effektiv og skånsom måte. Kan brukes som badeskum ved karbad. Stor pakning 400 ml   ..

Kr 179,00
Uten MVA: Kr 143,20
Basert på 0 omtaler.
Leire hentet direkte ut fra Dødehavet. Leireomslag er godt mot ømme og stive ledd - har rensende og oppstrammende effekt, stimulerer blodsirkulasjonen. Kan brukes på hele kroppen eller påføres de partier som skal behandles.  Unngå brystvorter og åpne sår - bør ikke brukes av barn under 13 år. Virketid: 15 minutter inntil 2 ganger pr. uke. I hodebunn: 5 minutter. I ansikt: Kun for..

Kr 99,00
Uten MVA: Kr 79,20
Basert på 0 omtaler.