Ansikt

Liste Rutenett
Vis:
Sorter etter:
Pakke med urtebasert dag- og nattkrem for normal/ fet hud for skånsom behandling av ansikt. Regulerer hudens naturlige fuktighetsbalanse og elastisitet. Se mer informasjon om produktene på 80006 og 80008   ..

Kr 475,00
Uten MVA: Kr 380,00
Basert på 0 omtaler.
Pakke med næringsrik urtebasert dag- og nattkrem for tørr hud, som vitaliserer og holder huden myk, smidig og elastisk. Se mer informasjon om produktene på 80005 og 80007   ..

Kr 475,00
Uten MVA: Kr 380,00
Basert på 0 omtaler.
Intensiv dagkrem utviklet for å stramme opp slapp hud og redusere rynker og linjer. Fukter, lindrer og stimulerer hudens egen selvbeskyttende evne mot faktorer som forårsaker prematur hudaldring. Bekytter mot UVA- og UVB-stråler. Brukes daglig, masseres jevnt på renset ansikts- og halsparti, helst etter bruk av BAC Face&Eye Serum. Ideell som base for makeup.   ..

Kr 425,00
Uten MVA: Kr 340,00
Basert på 0 omtaler.
Eksklusiv anti-aldringskrem til bruk om natten. Virker oppstrammende og vitaliserende, gir synlig forbedret ansiktshud. Når man sover eller hviler arbeider denne kremen aktivt for å øke hudens elastisitet, samtidig som den tilfører næring og fuktighet. Brukes ved sengetid eller før man hviler. Massér kremen jevnt på renset ansikt og hals, gjerne etter BAC Face & Eye Serum.   ..

Kr 399,00
Uten MVA: Kr 319,20
Basert på 0 omtaler.
En høyt konsentrert oppløsning som er utviklet for å restituere tidsskadet ansiktshud og den følsomme huden rundt øynene. Serumet er basert på en vitenskapelig utviklet formel som har som hensikt å glatte ut rynker og forbedre hudkvaliteten. Det inneholder ARGIRELINE ®, soyaenzymer, timian- og riskli ekstrakter. Contouring Face & Eye Serum har en lett konsistens og absorberes hurtig. Mø..

Kr 425,00
Uten MVA: Kr 340,00
Basert på 0 omtaler.
Beskrivelse BAC Hydrolique Intensive Eye Cream KLINISK TESTET FOR ALLE HUDTYPER FUKTIGHET OG NÆRING BAC Hydrolique Intensive Eye Cream er en sensitiv, men rik øyekrem som gir ekstra fuktighet og næring til det delikate hudområdet rund øyet. Den bevarer hudens smidighet og gir den glød. Hovedingredienser: Trollhassel og Agurk..

Kr 325,00
Uten MVA: Kr 260,00
Basert på 0 omtaler.
Beskrivelse BAC Hydrolique Day & Night Extra Rich Cream er både en dag og nattkrem fra Mineral Care i Bio Active Care serien som gir fuktighet for ekstra tørr hud. Denne rike fløyelsmyke kremen gir ekstra hydrering og næring, selv for den tørreste hud. Den opprettholder og reparerer hudens fuktighetsbalanse for en sunn glød, både dag og natt. Den er klinisk testet o..

Kr 375,00
Uten MVA: Kr 300,00
Basert på 0 omtaler.
Beskrivelse BAC Hydrolique Day Cream normal to combination skin er en dagkrem fra Mineral Care i Bio Active Care serien som fokuserer på fuktighet (erstatter den tidligere Mineral Care Dagkrem kombinert/fet hud). Dette er en lett fuktighetskrem designet for en kombinert hudtype som gir næring og hydrerer uten å tynge huden. Samtidig opprettholder og reparerer den hudens..

Kr 290,00
Uten MVA: Kr 232,00
Basert på 0 omtaler.
Beskrivelse BAC Hydrolique Day Cream normal to dry skin er en dagkrem fra Mineral Care i Bio Active Care serien som fokuserer på fuktighet. (erstatter den gamle Mineral Care Dagkrem normal/tørr hud) Dette er et essensielt produkt i din daglige rutine for å ivareta hudens fuktighet. Den jobber når du gjør og gir dyp næring mens den opprettholder hudens fukt for en b..

Kr 290,00
Uten MVA: Kr 232,00
Basert på 0 omtaler.
Beskrivelse BAC Hydrolique Night Cream er en nattkrem fra Mineral Care i Bio Active Care serien som har hovedfokus på fuktighet (erstatter begge nattkremene i Mineral Care Elements). Dette er et essensielt produkt i din hudpleie om kvelden. Denne rike fuktighetskremen jobber mens du sover for å gi huden din dyp næring mens den opprettholder fuktigheten. Den forb..

Kr 290,00
Uten MVA: Kr 232,00
Basert på 0 omtaler.
MC Just Mineral Cleansing Milk Denne fløyelsmyke rensemelken forbereder huden perfekt til daglig pleie. Den milde formelen fjerner urenheter, overflødig serum og sminke. Den er beriket med fuktighetsgivende dødehavsmineraler, algae ekstrakt og agurkurt olje.   De tilsatte mineralene fra Dødehavet, vitamin B5 og allantoin sikrer en ren, frisk og bemerkelsesverdig myk h..

Kr 159,00
Uten MVA: Kr 127,20
Basert på 0 omtaler.
MC Just Mineral Facial Toner   Denne toneren er et ansiktsvann beriket med dødehavsmineraler, kombinert med grønn te og algae ekstrakter. Den er designet for å gi en forfriskende og myk følelse til huden.   Bruk direkte etter rensemelk. Hell en liten mengde av produktet på en bomullspad og påfør huden med skånsomme, sirkulære bevegelser. ..

Kr 159,00
Uten MVA: Kr 127,20
Basert på 0 omtaler.
En mild, skånsom såpe basert på mineralrik dødehavsleire, som renser og forfrisker huden og gir den en ekstra glød. Naturlig (inneholder ikke animalsk fett eller syntetiske duft- og fargestoffer), tørker ikke ut huden. Ypperlig til bruk i den daglige pleie, egner seg også godt for problemhud i ansiktet, og som intimsåpe. Påvirker ikke hudens naturlige bakteriebalanse, kan gi foreby..

Kr 95,00
Uten MVA: Kr 76,00
Basert på 0 omtaler.
Anti-Aging Face Gel + SPF-30 PA++ Inca Inchi & Dunaliella Anti-Ageing Face Gel fra Moraz+ er en Anti-aldring hypoallergen ansiktsgelé basert på Inca Inchi frø olje og Dunaliella ekstrakter. Den inneholder fettsyrer og et unikt kompleks av essensielle antioxidanter og E-vitaminer, kjent for sine ypperlige anti-aldrings egenskaper. Urteaktive ingredienser bidrar til regenerer..

Kr 300,00
Uten MVA: Kr 240,00
Basert på 0 omtaler.
Day Cream normal til fet hud med Pomgranate (granateple)- og Polygonum ekstrakt, tilsatt Cocoa Butter , vitamin C og E (naturlige antioksidanter) som gir huden næring og gjør den myk. Gir hudens celler en langtidsvirkende fuktighet, gjør huden fast og utsetter hudens aldringstegn. Absorberes lett, og gjør huden glatt og fast. 50 ml glasskrukke Påføres ren hud, om morgen..

Kr 295,00
Uten MVA: Kr 236,00
Basert på 0 omtaler.