Spedbarn, barn og graviditet

Liste Rutenett
Vis:
Sorter etter:
70% POLYGONUM JOJOBA & TINDVED OLJER EFFEKTIV MOT TØRRHET/HUDIRRITASJONER FRI FOR PARABENER, MI OG SLS GOD KULDEKREM   Ansiktskrem for baby er en Polygonum urtebasert krem for den delikate huden til et barns ansikt. Den er beriket med oljer av Jojoba og Tindved som beskytter barnets hud og etterlater den myk og bløt. Disse aktive ingrediensene er..

Kr 165,00
Uten MVA: Kr 132,00
Basert på 0 omtaler.
En fuktighetsgivende krem for gravide før og under svangerskapet, og etter fødsel. Består av en unik blanding av nærende medisinske urteekstrakter og oljer som inneholder høye konsentrasjoner av fytosteroler. Hjelper til å forhindre forekomsten av strekkmerker og opprettholde hudens elastisitet, fleksibilitet og mykhet under svangerskapet og etter fødselen. Produktet inneholder ikke par..

Kr 195,00
Uten MVA: Kr 156,00
Basert på 0 omtaler.
Er en skånsom men effektiv såpefri såpe for den sarte og sensitive huden hos de aller minste.  Kan brukes av alle aldersgrupper, særlig personer med tørr og sensitiv hud (som dusj, bade eller toalettsåpe).  Kan også brukes i håret, og som skumbad.    Bruksveiledning: Tilsett en mindre mengde "såpe" i badevannet,  eller benytt den som va..

Kr 129,00
Uten MVA: Kr 103,20
Basert på 0 omtaler.
En pakke med urtebaserte og skånsomme babyprodukter, bleiekrem, sjampo og soapless soap for tørr og sart hud. Brukes daglig eller ved behov. Se produktene 80035(bleiekrem), 80036 (soapless soap) og 80037 (sjampo) for mer informasjon.   ..

Kr 345,00
Kr 383,00
Uten MVA: Kr 276,00
Basert på 0 omtaler.
Er en skånsom men effektiv sjampo for den sarte og sensitive hud i hodebunnen hos de aller minste.  Kan brukes av alle aldersgrupper, særlig personer med tørr og sensitiv hodebunn.  Virker ikke irriterende i øynene. Etterlater håret rent og mykt.    Bruksveiledning: Bruk en liten dose Babysjampo, masseres lett inn i håret – skyll godt.  ..

Kr 129,00
Uten MVA: Kr 103,20
Basert på 0 omtaler.
Urtebasert hårbalsam, som gir naturlig og optimal avslutning av hårvask/ behandling. Mykner håret (lett å kjemme), styrker hårrøttene og er meget god mot kløe og tørr hodebunn. Vitaliserende effekt. Produktet inneholder ikke parabener. Masseres godt inn i håret, la virke litt skyll godt ut.    Kjøp din kosmetikk på nett. ..

Kr 120,00
Uten MVA: Kr 96,00
Basert på 0 omtaler.
Moraz Anti-Poux Shampoo - KinCare (Urtesjampoo mot hodelus) m/lusekam! Denne sjampoen kan brukes som vanlig barnesjampo til daglig bruk, men er effektiv  mot hodelus /-egg  –  både  som  kur og forebyggende middel.  Basert på en rekke urter, er mild (er uten insektmidler), kan brukes daglig - av alle aldersgrupper. Godkjent i EU (CE merket) som medisinsk utstyr..

Kr 195,00
Uten MVA: Kr 156,00
Basert på 0 omtaler.
Denne pakken inneholder en Anti-Poux Sjampo (som nevnt ovenfor), en Rosmarin Balsam (se nedenfor) og lusekam.   Denne sjampoen kan brukes som vanlig barnesjampo til daglig bruk, men er effektiv  mot hodelus /-egg  –  både  som  kur og forebyggende middel.  Basert på en rekke urter, er mild (er uten insektmidler), kan brukes daglig - av alle aldersgrupp..

Kr 315,00
Uten MVA: Kr 252,00
Basert på 0 omtaler.
En spesial bodylotion basert på polygonum ekstrakt og beriket med rene urteoljer. Gjør huden myk og elastisk, styrker hudens bindevev, beskytter mot tørrhet, rødhet, sprekker og irritasjoner under svangerskapet og etter fødselen. Behagelig tekstur. Absorberes raskt. Produktet inneholder ikke parabener.     ..

Kr 120,00
Uten MVA: Kr 96,00
Basert på 0 omtaler.
En rik naturlig fotkrem for gravide. Gir dyp behandling for trette, tørre og hovne føtter under svangerskapet og etter fødselen. Beriket med urteoljer for en avslappende og forfriskende effekt. Produktet inneholder ikke parabener. Bruk: Påfør en god mengde krem på tørre føtter, masseres godt inn. Brukes ved ønske og behov, 1-3 g.pr. dag. Kjøp din kosmetikk på nett. ..

Kr 138,00
Uten MVA: Kr 110,40
Basert på 0 omtaler.
En urtebasert og skånsom babykrem mot bleieutslett, tørr og sart hud. Påføres etter hvert stell (hud bør være tørr). Det er flere tilbakemeldinger fra kunder på at denne er effektiv og behandlende mot sår og rød rumpe! Produktet inneholder ikke parabener. Anbefales!    ..

Kr 125,00
Uten MVA: Kr 100,00
Basert på 0 omtaler.
UVA / UVB / PA+++ HYPOALLERGISK SENSITIV HUD PARBENFRI BERIKET MED VITAMINER Sun Saver Spray SPF-50 er en usynlig solbeskyttende spray, både for barn og voksne. Dette er en hypoallergisk spray med en naturlig HP, ideell for sensitiv hud. Den er beriket med essensielle vitaminer som opprettholder en sunn hud, blandt annet Vitamin E som beskytter mot frie radikal..

Kr 265,00
Uten MVA: Kr 212,00
Basert på 0 omtaler.