Moraz +

 
MORAZ+ Cosmetic er en nyutviklet eksklusiv hudpleieserie som gir optimal pleie til huden i ansikt og kropp. Utviklingen er basert på en kombinasjon av avansert teknologi, urgamle kunnskaper og en unik synergi av urteekstrakter i en 1+1 formel. Disse urtesammensetningene er nøye utvalgt for hvert produkt for å skape en kombinasjon som har større påvirkning enn komponentene har hver for seg. Sammen gir disse urtene et aktivt bidrag til en særdeles gunstig pleiende effekt for huden. MORAZ+ tilfører fukt og næring, regulerer fuktighetsbalansen, beskytter huden, ivaretar elastisiteten, mykgjør huden gjør huden frisk og fin, revitaliserer den, motvirker prematur hudaldring, gir antioksiderende effekt (eliminerer frie radikaler), bedrer hudens glød og etterlater en følelse av velvære.
 
VITENSKAP OG NATUR – HÅND I HÅND:
I MORAZ+ linjen kombineres nøye utvalgte urter som gjenoppbygger huden, ivaretar dens vitalitet, forsterker evnen til å bevare elastikken. Hvert MORAZ+ produkt inneholder som nevnt en effektiv blanding av 1+1 urte-ekstrakt i en avansert naturlig formel, som gjør at huden holder seg sunn og vakker.
I utviklingen av MORAZ+ brukes en kombinasjon av vitenskapelig kunnskap og tradisjonelle hudpleieteknikker. MORAZ+ produktene er basert på phytoterapi (urte-terapi) - der urtemedisin brukes som en aktiv ingrediens for å pleie og behandle huden. Den unike urteblandingen og formel er basert på meget effektive og konsentrerte planteekstrakter der de aktive ingrediensene har vist seg å ha en gunstig effekt for hudens eget behandlingspotensiale. Daglig bruk av MORAZ+ produkter over tid vil hjelpe til å opprettholde og vedlikeholde en sunn hud, beskytte mot forurensing og bevare huden frisk og stram/fast.
 
MEDISINSKE URTER:
MORAZ+ serien inneholder unike kombinasjoner av urteekstrakter med meget gunstig
virkning for hud og kropp. Urtene har antiinflammatoriske, antibakterielle, antiseptiske, antivirale og antifungale (motvirker sopp) egenskaper.
Produktene gir intensiv og optimal pleie for alle typer hud, og holder huden sunn og frisk ved å gjenoppbygge dens fleksibilitet, vitalitet, fuktighet og mykhet. Urtene som er valgt for MORAZ+ produktene har vist seg å være effektive i å begrense aldringsprosessen (motvirke prematur hudaldring), bidra til hudcellefornyelse og gjenoppbygge ødelagt vev.
 
Blant de urter/planter som utgjør aktive ingredienser i MORAZ+ finner man:
 
*POLYGONUM:
Polygonumplanten har lenge vært kjent for sine unike pleiende egenskaper, og mot problemhud. Den har en omfattende sammensetning av vitale komponenter, vitaminer og naturlige syrer som beskytter, balanserer og beroliger hudens vev. Produkter som inneholder denne planten har unike holistiske kvaliteter, og er kjent for å gi næring til huden – samt gjøre den sunn og myk.
 
*POMGRANATE (GRANATEPLE):
Er en kraftig antioksidant med egenskaper som motvirker aldring og som nøytraliserer de frie radikaler som bl.a. trigges av soling og andre ødeleggende elementer. Gir høy beskyttelse mot synlige tegn på prematur aldring, som tørrhet og pigmentflekker. Bidrar til å fornye hudceller, forbedrer elastisitet og forsterker hudens vitalitet og naturlige glød.
 
*ACHILLEA (RYLLIK):
Kjent for å berolige huden, gi den næring og hjelpe mot tørr og irritabel hud. Gjør huden frisk og strålende. Gjenoppbygger hudens pH-balanse og optimaliserer fuktighetsnivået. Renser skånsomt. Hjelper til med cellefornyelse og styrker hudens naturlige beskyttelsesprosess. Balanserer og beskytter sensitiv hud, samt gjør den myk og frisk.
 
*CAMOMILLE (KAMILLE):
Har beroligende egenskaper, roer og nærer tørr og irritabel hud. Inneholder høye nivåer av rik organisk næring. Gjenoppretter fuktighet til hver celle, og gjør hudens overflate myk ved å etterlate en mykgjørende,  beskyttende hinne.
 
*SHEA BUTTER:
Dette er et natulig «smør»/pasta som kommer fra shea-nøtten og inneholder et høyt nivå av essensielle antioksidanter, som bl.a. motvirker prematur hudaldring. Bedrer hudens elastisitet og forsterker dens naturlige evne til å beholde fuktigheten. Forynger og gir fuktighet til tørr hud. Gir også naturlig beskyttelse mot sol og forurensning.

 

Liste Rutenett
Vis:
Sorter etter:
Anti-Aging Face Gel + SPF-30 PA++ Inca Inchi & Dunaliella Anti-Ageing Face Gel fra Moraz+ er en Anti-aldring hypoallergen ansiktsgelé basert på Inca Inchi frø olje og Dunaliella ekstrakter. Den inneholder fettsyrer og et unikt kompleks av essensielle antioxidanter og E-vitaminer, kjent for sine ypperlige anti-aldrings egenskaper. Urteaktive ingredienser bidrar til regenerer..

Kr 300,00
Uten MVA: Kr 240,00
Basert på 0 omtaler.
Delikat Body Lotion fremstilt av Granateple- og Polygonum ekstrakter, for å bevare huden sunn. Beriket med Jojoba og Hvetekimolje, Vitamin E og C - essensielle antioksidanter som beskytter huden og forsterker dens elastisitet. Beskytter huden mot tørrhet og sprekker, gir næring og langtidsvirk-ende fuktighet. Denne lotion absorberes lett, gjør huden myk og frisk - samt har en behagelig..

Kr 158,00
Uten MVA: Kr 126,40
Basert på 0 omtaler.
Body Scrub basert på Pomgranate- og Polygonum ekstrakt, gir skånsom rens og peeling (fjerner døde hudceller) av huden. Eksfolieringskornene (for peeling) gir huden en skånsom massasje; fjerner urenheter og renser porene. Tilsatt Hippochea-olje, Shea og Cocoa Butter, vitamin E og C, essensielle antioksidanter som hjelper til med å fornye hudvev. Den gjør huden myk og strålende og har en..

Kr 198,00
Uten MVA: Kr 158,40
Basert på 0 omtaler.
Day Cream normal til fet hud med Pomgranate (granateple)- og Polygonum ekstrakt, tilsatt Cocoa Butter , vitamin C og E (naturlige antioksidanter) som gir huden næring og gjør den myk. Gir hudens celler en langtidsvirkende fuktighet, gjør huden fast og utsetter hudens aldringstegn. Absorberes lett, og gjør huden glatt og fast. 50 ml glasskrukke Påføres ren hud, om morgen..

Kr 345,00
Uten MVA: Kr 276,00
Basert på 0 omtaler.
Day Cream for tørr/kombinert hud, frermstilt av Pomgranate (granateple)- og Polygonum ekstrakt, tilsatt Cocoa Butter , vitamin C og E (naturlige anti-oksidanter) som gir huden næring og gjør den myk. Gir hudens celler en langtidsvirkende fuktighet, gjør huden fast og utsetter hudens aldrings-tegn. Absorberes lett, og gjør huden glatt og fast. 50 ml glasskrukke Påføres ren hud, o..

Kr 345,00
Uten MVA: Kr 276,00
Basert på 0 omtaler.
Urtefotkrem basert på Granateple- og Polygonum ekstrakter, også tilsatt Shea Butter og Vitamin E. Gir næring og ivaretar føttene optimalt. Kremen absorberes lett, beskytter dine føtter og gjør dem myke. Motvirker problemer på føttene. Har en mild og god duft. Påføres rikelig på føttene ved ønske/behov, spesielt før leggetid. Masseres godt inn på føttene. 80 ml..

Kr 145,00
Uten MVA: Kr 116,00
Basert på 0 omtaler.
Urtehåndkrem fremstilt av Granateple- og Polygonum ekstrakter, beriket med Shea Butter og Vitamin E som gir næring og bidrar til en sunn hud. Kremen absorberes lett, beskytter dine hender, gjør dem myke samtidig som den har en mild og god duft. Påføres rikelig på hender og nedre del av armer ved ønske og behov. Masseres godt inn i huden.   MORAZ+ Cosmeti..

Kr 145,00
Uten MVA: Kr 116,00
Basert på 0 omtaler.
Night Cream for for tørr/kombi hud basert på Pomgranate og Polygonum ekstrakter, tilsatt Shea- og Coco Butter, vitamin C- og E (naturlige anti-oksidanter), Jojoba og Hvetekimsolje - som gir næring til tørr hud og øker fuktigheten nattestid (huden absorberer og utnytter stoffer best når man sover/ hviler). Påvirker cellefornyelsen, nedsetter hudens aldringsprosess, og holder huden spens..

Kr 350,00
Uten MVA: Kr 280,00
Basert på 0 omtaler.
Facial Exfoliator er er fremstilt av Pomgranate (granat-eple)- og Polygonum-ekstrakt, og tilsatt Hippheaolje, Shea- og Cocoa Butter, vitamin CogE (essensielle antioksidanter). Eksfolieringskornene (peelingkornene) er skånsomme, og gir skånsom dyprens av hudens porer, og peeling (fjerner døde hudceller) i ansiktshuden. Bidrar til fornyelsen av hudvev. Etterlater huden myk og strålende. ..

Kr 198,00
Uten MVA: Kr 158,40
Basert på 0 omtaler.
Denne unike ansiktsoljen (serum) er for alle hudtyper, men særlig god for tørr til ekstra tørr hud, sensitiv hud, problemhud. Er fremstilt med Pomgranate (granateple), Polygonum, Jojoba, Myrtle (myrt) og Wormwood (malurt) ekstrakter og vitamin E - som styrker huden. Rik på essensielle fettsyrer, antioksidanter, mineraler og vitaminer som er viktige for å beskytte huden i ansiktet og på..

Kr 388,00
Uten MVA: Kr 310,40
Basert på 0 omtaler.
Eksklusiv krem tilpasset huden i øyenparti og hals. Inneholder Pomgranate (granateple) og Shea Butter – forsterket med Oliven, Jojoba, Soya og Avokadoolje - som gir næring og pleie til den sensible huden rundt øyne og på halsen. Tilsatt essensielle antioksidanter kjent for å øke hudens elastisitet, stimulere cellefornyelsen og utsette synlige rynker rundt øynene og på hals. Gir en glat..

Kr 328,00
Uten MVA: Kr 262,40
Basert på 0 omtaler.