Annet

Liste Rutenett
Vis:
Sorter etter:
70% POLYGONUM JOJOBA & TINDVED OLJER EFFEKTIV MOT TØRRHET/HUDIRRITASJONER FRI FOR PARABENER, MI OG SLS GOD KULDEKREM   Ansiktskrem for baby er en Polygonum urtebasert krem for den delikate huden til et barns ansikt. Den er beriket med oljer av Jojoba og Tindved som beskytter barnets hud og etterlater den myk og bløt. Disse aktive ingrediensene er..

Kr 165,00
Uten MVA: Kr 132,00
Basert på 0 omtaler.
Et naturlig og urtebasert aromatisk middel mot mygg og andre insekter, fremstilt av forskjellige urter og sitrusoljer. Kan brukes av alle aldersgrupper, er ufarlig i bruk (men vær obs ved sitrusallergi, test gjerne ut liten mengde i ”albuhasen”). Virker i flere timer. Kun for utvortes bruk. Kan svi i øynene dersom produktet direkte kommer i kontakt med øyepartiet. Produktet inne..

Kr 175,00
Uten MVA: Kr 140,00
Basert på 0 omtaler.
Baby Sun Saver SPF-50 er en solkrem med faktor 50 basert på 50% Polygonumplante & Oblipicha oljeekstrakter. Den inneholder milde UVA/UVB filtre og absorberes raskt inn i huden. Brukes ikke på barn under 6 måneder uten å ha først rådført seg med en barnelege. Inneholder Oxybenzone.   Påfør en sjenerøs mengde på eksponerte hudområder med sirkulære bevegelser i..

Kr 198,00
Uten MVA: Kr 158,40
Basert på 0 omtaler.
UVA / UVB / PA+++ HYPOALLERGISK SENSITIV HUD PARBENFRI BERIKET MED VITAMINER Sun Saver Spray SPF-50 er en usynlig solbeskyttende spray, både for barn og voksne. Dette er en hypoallergisk spray med en naturlig HP, ideell for sensitiv hud. Den er beriket med essensielle vitaminer som opprettholder en sunn hud, blandt annet Vitamin E som beskytter mot frie radikal..

Kr 265,00
Uten MVA: Kr 212,00
Basert på 0 omtaler.