Jødiske høytider

Liste Rutenett
Vis:
Sorter etter:
Disse morsomme puslespillene i 3D-format er fra Touchwoodesign.  Dette puslespillet inneholder en dreidel (snurrebass) og den blir ca 5 cm høy når den er ferdig puslet. Dredel brukes til lek og moro under den jødiske høytiden Hanukka.  Spilleregler:  Hver deltaker "gambler" med sjokolade, nøtter, eller det spillerne måtte avtale - her kalt "brikker". Hver spiller be..

Kr 85,00
Uten MVA: Kr 68,00
Basert på 0 omtaler.
En jødisk bønnebok på hebraisk og engelsk.  Stiv perm.  ..

Kr 100,00
Uten MVA: Kr 100,00
Basert på 0 omtaler.
Vi har fått inn dette lekre glassfatet med paisleymønster. Fatet måler ca 30x30 cm, og passer godt til å ha Matza på under påskemåltidet. Fatet kan selvfølgelig brukes til andre ting også. Fatet er i blankt glass, men med hvitt paisley-mønster som er så populært for tiden. Dette mønsteret er eldgammelt, og stammer fra Persia. Mønsteret har vært brukt i ulike kulturer gjennom århundrer. Møns..

Kr 399,00
Uten MVA: Kr 319,20
Basert på 0 omtaler.
Dette kledet er til de tre matzabrødene under påskemåltidet. I dette kledet er det tre lommer - en lomme til hver matza. Dekor: De hebraiske navnene på symbolrettene til påskemåltidet, omkranset av en bord med sirkler. Størrelse: 41 cm i diameter. ..

Kr 300,00
Uten MVA: Kr 240,00
Basert på 0 omtaler.
Dette kledet er til de tre matzabrødene under påskemåltidet. I dette kledet er det tre lommer - en lomme til hver matza. Dekor: Hebraiske navnene på symbolrettene, omkranset av drueklaser og drueblader. Størrelse: 41 cm i diameter. ..

Kr 300,00
Uten MVA: Kr 240,00
Basert på 0 omtaler.
Dette kledet er til de tre matzabrødene under påskemåltidet. I dette kledet er det tre lommer - en lomme til hver matza. Dekor: De hebraiske navnene på symbolrettene til påskemåltidet, sammen med drueklaser og drueblader, omkranset av en bord med sirkler. Størrelse: 41 cm i diameter. ..

Kr 300,00
Uten MVA: Kr 240,00
Basert på 0 omtaler.
Dette er en meget vakkert dekorert salmenes bok, på hebraisk og engelsk.  Stiv perm, med dekor på framsiden.  ..

Kr 350,00
Uten MVA: Kr 350,00
Basert på 0 omtaler.
Dette utrolig vakre håndmalte fatet med tilhørende boller til påskemåltidets symbolretter er designet og laget av Yair Emanuel. Fatets livlige og fargerike motiv er hentet fra utvandringen fra Egypt. Vil du lese mer om påskemåltidet se her (Den Norske Israelsmisjons hjemmeside) og ønsker du å lese mer om hvorfor den jødiske påske hører sammen med den kristne, se her (Den Norske Isr..

Kr 1 000,00
Kr 1 800,00
Uten MVA: Kr 800,00
Basert på 0 omtaler.
Nå har vi fått inn Sederfat (fat til påskemåltid) med Norsk og hebraisk tekst. Fatet måler 32 cm i diameter. Et slikt fat med norsk tekst har vært mangelvare lenge, og endelig har vi fått tak i dette. Vi vet ikke om noen andre som har dette i sitt sortiment i Norge.  Fatet er i blankt glass uten noe mønster. Vi har også samme fatet med tekst med paisleymønsteret  og et fat..

Kr 699,00
Uten MVA: Kr 559,20
Basert på 0 omtaler.
Nå har vi fått inn Sederfat (fat til påskemåltid) med Norsk og hebraisk tekst. Fatet måler 32 cm i diameter. Et slikt fat med norsk tekst har vært mangelvare lenge, og endelig har vi fått tak i dette. Vi vet ikke om noen andre som har dette i sitt sortiment i Norge.  Fatet er i blankt glass, men med hvitt paisley-mønster som er så populært for tiden. Dette mønsteret er eldgammelt, ..

Kr 699,00
Uten MVA: Kr 559,20
Basert på 0 omtaler.
Vi har fått inn dette lekre Sederfatet (fat til påskemåltid) med paisleymønster. Fatet måler 32 cm i diameter. Fatet er i blankt glass, men med hvitt paisley-mønster som er så populært for tiden. Dette mønsteret er eldgammelt, og stammer fra Persia. Mønsteret har vært brukt i ulike kulturer gjennom århundrer. Mønsteret har derfor også vært en del av Midtøstens tradisjonelle mønstre og komme..

Kr 699,00
Uten MVA: Kr 559,20
Basert på 0 omtaler.
Dette vakre sederfatet er i sølvplett og har alle navnene på symbolrettene skrevet på hebraisk. Her har hver symbolrett en fordypning. Fatets diameter er ca 32 cm. Vil du lese mer om påskemåltidet se her (Den Norske Israelsmisjons hjemmeside) og ønsker du å lese mer om hvorfor den jødiske påske hører sammen med den kristne, se her (Den Norske Israelsmisjons hjemmeside)  &n..

Kr 310,00
Uten MVA: Kr 248,00
Basert på 0 omtaler.
Dette vakre sederfatet er i sølvplett og har alle navnene på symbolrettene skrevet på hebraisk. Her har hver symbolrett en fordypning. Fatet har en rund kant og diameter er ca 32 cm. Vil du lese mer om påskemåltidet se her (Den Norske Israelsmisjons hjemmeside) og ønsker du å lese mer om hvorfor den jødiske påske hører sammen med den kristne, se her (Den Norske Israelsmisjons hjemm..

Kr 310,00
Uten MVA: Kr 248,00
Basert på 0 omtaler.
Sjofar, eller bukkehorn, brukes i jødedommen som et signalinstrument, spesielt jødisk nyttår og forsoningsdagen.  Denne sjofaren er 24 cm lang. https://nn.wikipedia.org/wiki/Sjof%C3%A1r ..

Kr 450,00
Uten MVA: Kr 360,00
Basert på 0 omtaler.
Sjofar, eller bukkehorn, brukes i jødedommen som et signalinstrument, spesielt jødisk nyttår og forsoningsdagen.  Denne sjofaren er 71 cm lang. https://nn.wikipedia.org/wiki/Sjof%C3%A1r ..

Kr 1 400,00
Uten MVA: Kr 1 120,00
Basert på 0 omtaler.