Toraruller

Liste Rutenett
Vis:
Sorter etter:
Dette er en pekestav med vakker dekor i "gullfinish". Pekestaven måler 15 cm. En yad er en jødiske rituell pekestav, som på hebraisk skrives יד‎, og betyr "hånd". En yad blir også populært kalt en torapeker. Pekestaven brukes av leseren for å følge teksten ved lesningen av toraen og er formet som en lang stav som ender i en hånd med en pekende pekefinger. En snor eller et kjede er ofte fest..

Kr 250,00
Uten MVA: Kr 200,00
Basert på 0 omtaler.
Dette er en pekestav der er dekorert i sølvfinish,og i orange/ røde farger, og hånda er i "gullfinish". Pekestaven måler ca 29 cm. En yad er en jødiske rituell pekestav, som på hebraisk skrives יד‎, og betyr "hånd". En yad blir også populært kalt en torapeker. Pekestaven brukes av leseren for å følge teksten ved lesningen av toraen og er formet som en lang stav som ender i en hånd med en pe..

Kr 275,00
Uten MVA: Kr 220,00
Basert på 0 omtaler.
Dette er en pekestav med vakker dekor i "sølvfinish". Pekestaven måler 15 cm. En yad er en jødiske rituell pekestav, som på hebraisk skrives יד‎, og betyr "hånd". En yad blir også populært kalt en torapeker. Pekestaven brukes av leseren for å følge teksten ved lesningen av toraen og er formet som en lang stav som ender i en hånd med en pekende pekefinger. En snor eller et kjede er ofte fest..

Kr 250,00
Uten MVA: Kr 200,00
Basert på 0 omtaler.
Dette er en pekestav der skaftet er av tre, og begge endene er i "gullfinish". Pekestaven måler ca 19 cm. En yad er en jødiske rituell pekestav, som på hebraisk skrives יד‎, og betyr "hånd". En yad blir også populært kalt en torapeker. Pekestaven brukes av leseren for å følge teksten ved lesningen av toraen og er formet som en lang stav som ender i en hånd med en pekende pekefinger. En snor..

Kr 195,00
Uten MVA: Kr 156,00
Basert på 0 omtaler.
Denne torahrullen er 16 cm lang og 7 cm bred. OBS! Farge kan variere. Vi anbefaler torahrull til fremvisning i klassrom og i andre settinger der religionskunnskap / kunnskap om jødedommen formidles. http://www.dmt.oslo.no/no/jodedom/skrifter/torah/Torah.9UFRjW3E.ips ..

Kr 350,00
Uten MVA: Kr 280,00
Basert på 0 omtaler.
Denne torahrullen er 36 cm lang og 9 cm bred. OBS! Farge kan variere. Vi anbefaler torahrull til fremvisning i klassrom og i andre settinger der religionskunnskap / kunnskap om jødedommen formidles. http://www.dmt.oslo.no/no/jodedom/skrifter/torah/Torah.9UFRjW3E.ips ..

Kr 550,00
Uten MVA: Kr 440,00
Basert på 0 omtaler.
Denne torahrullen er 44 cm lang og 13 cm bred. OBS! Farge kan variere. Vi anbefaler torahrull til fremvisning i klassrom og i andre settinger der religionskunnskap / kunnskap om jødedommen formidles. http://www.dmt.oslo.no/no/jodedom/skrifter/torah/Torah.9UFRjW3E.ips ..

Kr 1 200,00
Uten MVA: Kr 960,00
Basert på 0 omtaler.