Bøker

Bøker om Israel, jødedommen, messianske jøder etc.

Liste Rutenett
Vis:
Sorter etter:
This book explores the relationship between Christian faith and Jewish identity from the perspective of three Jewish believers in Jesus living in eastern and central Europe before WW1: Rudolf Hermann (Chaim) Gurland, Christian Theophilus Lucky (Chaim Jedidjah Pollak), and Isaac (Ignatz) Lichtenstein. They were all rabbis or had rabbinic education, and were in different ways combining their ..

Kr 249,00
Uten MVA: Kr 249,00
Basert på 0 omtaler.
Chosen To Follow er en samling av artikler relatert til historien og teologien til jøder som tror på Jesus (Yeshua). Hvilken rolle hadde de i den første kirke og hvordan relaterte de til andre jøder i antikken.  Dette og mer kan du lese om i denne boka. Det er 15 ulike bidragsytere i boka. Boka er publisert i forbindelse med 30 års jubileumet til Caspari Center i Jerusalem. Bok..

Kr 249,00
Uten MVA: Kr 249,00
Basert på 0 omtaler.
Da byen ble stille Dette er fortellingen om Tromsøs jødiske befolkning fra 1910 og fram til 1945. Denne nordligste gruppen av jøder i verden, ble nesten helt utryddet under tyskernes okkupasjon i Norge. Dette var en befolkningsgruppe som ble godt sosialisert i byen. De deltok etterhvert i hele samfunnslivet, både i næringsvirksomhet, i kultur, som idrettsfolk og i religiøse og sosiale sam..

Kr 395,00
Uten MVA: Kr 395,00
Basert på 0 omtaler.
En jødisk bønnebok på hebraisk og engelsk.  Stiv perm.  ..

Kr 100,00
Uten MVA: Kr 100,00
Basert på 0 omtaler.
Boka omhandler Den Norske Israelsmisjons (DNI) historie fra 1844 - 1969. Boka ble utgitt av Landsstyret i DNI i forbindelse med DNIs 125 årsjubileum.  ..

Kr 20,00
Kr 150,00
Uten MVA: Kr 20,00
Basert på 0 omtaler.
Tidlig en sommerdag mens jeg var i dekning hos en frelsesoffiser i Haag, kom kontakten min tidligere enn vanlig.  "Ernie, jeg har dårlige nyheter. Hetty er blitt arrestert" Jeg klarte ikke å forholde meg til det han sa. Jeg ville ikke. Å gjøre det, ville være det samme som å godta at det var sant....  Jeg sank ned åp gulvet og så opp på ham, vettskremt. "Jeg er helt alene," gråt..

Kr 198,00
Uten MVA: Kr 198,00
Basert på 0 omtaler.
Den store løgnen   Myten om den jødiske verdenssammensvergelse og de såkalte «Zions vises protokoller»   FORTIDENS ONDSKAP I EN NY TID…   Gjennom det meste av vårt århundre har skriftet «Zions vises protokoller» blitt brukt som «bevis» av dem som mer eller mindre systematisk har deltatt i forfølgelsene av det jødiske folk. Selv om skriftets..

Kr 10,00
Uten MVA: Kr 10,00
Basert på 0 omtaler.
Omtale bak på boka:  "Med misjonsprest Gisle Johnson er en av Norges største og beste sønner i utlandet gått bort," skrev professor Olav Moe i et minneord i Morgenbladet. Hvem var han som det ble brukt så sterke ord om? Gisle Johnson var en markant misjonær for Den Norske I sraelsmisjon i Romania og Ungarn fra 1903 til han døde i 1946. I denne boken blir vi kjent med hans røtter og møt..

Kr 100,00
Kr 295,00
Uten MVA: Kr 100,00
Basert på 0 omtaler.
Et dypdykk i Johannes evangeliet For at dere skal tro er en bok med opplegg for 13 samlinger, som gir et dypdykk i Johannes sine fortellinger om mannen som forandret verden en gang for alle – Jesus fra Nasaret. Jesus var Johannes sin venn, mester, lærer og Messias. Gjennom evangelietekstene møter også du Jesus fra Nasaret, ..

Kr 100,00
Uten MVA: Kr 100,00
Basert på 0 omtaler.
For jøde først - Bibelens profetier om Israel og folkene. Bibelens profetier om Israel og folkene har alltid påkalt spesiell interesse hos troende Bibellesere. Profetiene er imidlertid ikke lette å forstå, og den stadige debatten omkring dem viser ofte stor uenighet bland leg og lærd.  For å få større klarhet over disse spørsmål ble det sommeren 1975 arrangert et "Israel-seminar" på ..

Kr 10,00
Uten MVA: Kr 10,00
Basert på 0 omtaler.
Forrådt er en gripende beretning om en familie som blir prøvet på sin innbyrdes kjærlighet fordi de møter lidelsene i en tragisk og historisk konflikt.  For hva føler du, og hva gjør du når du er 50, fremgangsrik på alle livets områder, ortodoks jøde, og din 21-årige datter kommer og forteller at hun tror på Jesus? Som svar på sin datters innstendige oppfordring begynner forfattere..

Kr 98,00
Uten MVA: Kr 98,00
Basert på 0 omtaler.
Hellig land - evig strid? gir en innføring i bakgrunnen for konflikten mellom israeleerne og palestinerne. Boken inneholder møter med ulike grupper mennesker i de to samfunnene i dagens situasjon, en gjennomgang av den historiske utviklingen, og en analyse av hva det betyr at et land er hellig. "Når du står på fjelltoppen omtrend der Abraham ble lovet at hans etterkommere skulle få bo i lan..

Kr 150,00
Kr 198,00
Uten MVA: Kr 150,00
Basert på 0 omtaler.
Hva er løsningen på dette mysteriet? Kristne begynner å skjønne at Israel har en viktig rolle å spille i endetiden. Men hva er deres rolle i den dramatiske tilbakekomsten til Jesu jødiske disipler? Hva med messianske jøder? Er Toraen også for hedningene?   "Eitan har levd det han skriver og har et usedvanlig godt utgangspunkt for å vise oss hvor viktig dette samspillet er, i fo..

Kr 199,00
Uten MVA: Kr 199,00
Basert på 0 omtaler.
Omtale fra Hermon: Mange milliarder mennesker over hele planeten har hørt om Jesus Kristus, forkynneren fra Nasaret. Men hvor mange har muligheten til å følge i Hans fotspor og besøke stedene i Det hellige land? Denne boken gir leserne denne muligheten uansett om de planlegger å besøke Israel eller ikke. Det er en reisehåndbok både for deg som kan dra dit, og deg som ikke kan. Leserne f..

Kr 198,00
Kr 398,00
Uten MVA: Kr 198,00
Basert på 0 omtaler.
Ikke noe annet navn   «Det er ikke frelse i noen annen, for i hele verden er det blant mennesker ikek gitt noe annet navn som vi kan bli frelst ved.» - Slik talte jøden og Jesus-disippelen Peter for 1950 år siden (heftet er trykket i 1981).    Ordene hans ble avvist av Det høye råd i Jerusalem. Men mange tusen jøder så det annerledes og kom til tro ved..

Kr 10,00
Uten MVA: Kr 10,00
Basert på 0 omtaler.