Bilde "Sabbat" (av David Yohanan) Innrammet

Varenummer: DY - Sabbat
Tilgjengelighet: 2
Kr 400,00
Uten MVA: Kr 320,00
Antall:
Tagger:

Bildet er et litografi med mikrografi/ mikroskrift og viser blant annet to lysestaker (sabbatslys). Den vanlige teksten er velsignelse over lysene. Teksten/ mikroskriften som lysene består av er salme 20-42 og salme 120-145. 
Selve bildet måler ca 17 x 12 cm.
Rammen måler 28 x 22 cm

- - - - - - - - 

David Yohanan ble født i Tiberias i 1971.

Allerede i en tidlig alder viste han ekstraordinært maletalent, og han ble ansett som et vidunderbarn. Som 12-åring deltok han i natsjonale malekonkurranser, hvor han høstet mange lovord, og vant førsteplassen.

i 1987 flyttet han til Jrusalem og startet på kunstskole, samtidig som han studerte jødiske fag på Yeshivaen (jødisk skole). Dette kommer tydelig fram i hans kunstverk, der han fletter inn skriftsteder og symboler som en del av de bibelske fortellingene og bildene av jersusalem. 

Hans verk består av en mengde ulike teknikker og farger. 

David Yohanan er internasjonalt kjent for sin kunst, og hans verk henger både i private hjem og på flere ulike utstillinger og gallerier, både i Jerusalem og i resten av verden.

Bilder
Farge på ramme Sølv
Kunstner David Yohanan
Oppheng Ja
Størrelse 17 x 12 cm (bilde) 28 x 22 cm (ramme)
Symbolikk To lysestaker (sabbatslys). Den vanlige teksten er velsignelse over lysene. Teksten/ mikroskriften som lysene består av er salme 20-42 og salme 120-145.

Skriv omtale

Ditt navn:


Din omtale: Merk:HTML støttes ikke!

Vurdering: Dårlig           Bra

Skriv inn koden i boksen under: