I Jesu Fotspor

Produsent: Bøker
Varenummer: 90009
Tilgjengelighet: Ikke på lager
Kr 198,00
Kr 398,00
Uten MVA: Kr 198,00
Antall:
Tagger:
Omtale fra Hermon:
Mange milliarder mennesker over hele planeten har hørt om Jesus Kristus, forkynneren fra Nasaret. Men hvor mange har muligheten til å følge i Hans fotspor og besøke stedene i Det hellige land?
Denne boken gir leserne denne muligheten uansett om de planlegger å besøke Israel eller ikke. Det er en reisehåndbok både for deg som kan dra dit, og deg som ikke kan. Leserne får en rik og illustrert håndbok til de stedene Jesus besøkte. Boken følger Jesu reiser kronologisk og henter spesielt inspirasjon fra Lukas’ evangelium. Vi forflytter oss fra Betlehem til Nasaret til ørkenen, og så tar vi den lange turen fra Galilea til Jerusalem. I Jesu fotspor inneholder fargefotografier, kart og skjemaer og den mest oppdaterte kunnskapen, og er en fascinerende og fengslende håndbok om Jesu liv. Den gir leserne en unik innsikt i den virkelige verden som Han levde i. Bli med en bibelforsker på en reise i Jesu fotspor!
 
PETER WALKER har studert klassisk kultur og tidlig kirkehistorie ved Cambridge University, og har drevet med omfattende forskning på postdoktoralt nivå om kristendommens forhold til Jerusalem. Han har vært leder for mange studiegrupper til landene rundt Middelhavet, og er nå lærer i bibelske studier ved Wycliffe Hall på Oxford University.
Bøker
Forfatter(e) Peter Walker
Format 25 x 20 cm
Innbinding Innbundet (hard back)
ISBN ISBN: 978-82-302-0768-0
Språk Norsk
Trykkår 2006 På norsk: 2010
Bøker/ Film/ Musikk
Forlag Hermon Forlag

Skriv omtale

Ditt navn:


Din omtale: Merk:HTML støttes ikke!

Vurdering: Dårlig           Bra

Skriv inn koden i boksen under: