Hellig Land - Evig strid?

Varenummer: 90034
Tilgjengelighet: 99
Kr 150,00
Kr 198,00
Uten MVA: Kr 150,00
Antall:
Tagger:

Hellig land - evig strid? gir en innføring i bakgrunnen for konflikten mellom israeleerne og palestinerne. Boken inneholder møter med ulike grupper mennesker i de to samfunnene i dagens situasjon, en gjennomgang av den historiske utviklingen, og en analyse av hva det betyr at et land er hellig.

"Når du står på fjelltoppen omtrend der Abraham ble lovet at hans etterkommere skulle få bo i landet, er det vanskelig å begripe at det ikke er plass til dem alle, både jøder og palestinere. Hvorfor skulle få bo, er det vanskelig å begripe at det ikke er plass til dem alle, både jøder og palestinere. Hvorfor skulle ikke israelerne i Elon Moreh kunne dra ned til palestinerne i Nablus for å handle hos de lokale kjøpmennene? Hvorfor skulle de ikke kunne utvikle landet sammen? Da ville Guds løfte om at Israels folk skulle bo i landet og bli til velsignelse for folkene runds seg være oppfylt.
For å komme dit er det ikke nok med politiske løsninger. Det er bare mulig om det kommer til en forsoning mellom israelere og palestinere."

 

Bøker
Forfatter(e) Erling Rimehaug
Innbinding Mykbind
ISBN ISBN 82-476-0317-9
Bøker/ Film/ Musikk
Forlag Genesis forlag

Skriv omtale

Ditt navn:


Din omtale: Merk:HTML støttes ikke!

Vurdering: Dårlig           Bra

Skriv inn koden i boksen under: