TILBUD: BridgeBuilders bok og film

Produsent: return2sender
Varenummer: BB Bok og DVD
Tilgjengelighet: 100
Kr 150,00
Kr 348,00
Uten MVA: Kr 120,00
Antall:
Tagger:

Nå kan du kjøpe Filmen om BridgeBuilders og Brobyggere – mot alle odds til en samlet pris på 150,- (pluss frakt) og samtidig støtte neste runde av BridgeBuilders.

Filmen om Bridgebuilders

I denne dokumentaren følger vi deltakerne i freds- og forsoningsprosjektet BridgeBuilders. Vi besøker flere av brobyggerne på hjemmebane i Midtøsten, og filmen gir et nært portrett av utvalgte deltakere og prosessen de går gjennom.

Møt palestinske Nasri som i utgangspunktet hatet jøder, og jødiske Adiel som i bønn ble overbevist om at hun måtte gjøre noe med sitt forhold til araberne. Bli kjent med Shaden som sliter med å finne sin identitet som palestinsk israeler, og David som har støtt på personlige dilemmaer i militæret.

Deltakerne står på hver sin side i konflikten, men troen på Jesus gir en plattform for fellesskap. La deg inspirere av unge mennesker som velger kjærlighetens og forsoningens vei i Midtøsten-konflikten.

Dokumentaren varer i 30 minutter og inneholder bonusmateriale og samtaleopplegg.

Brobyggere – mot alle odds

Hvordan kan konflikten i Midtøsten løses? Ved at flere heier på palestinerne? Eller på israelerne? Hjelper det om vi roper høyere? Eller bidrar det bare til å forsterke konflikten?

Dette er historien om brobyggerne. Unge israelere og palestinere som ønsker å forandre verden. De lever midt i konflikten. Har kjent den på kroppen siden de ble født. Offerrollen og fienderollen er definert. Likevel går de ikke utenom det vanskelige med et skulderklapp – de tar opp det vanskelige og møter de utfordringene som kommer. Temaene er mange og utfordrende: makt, frykt, identitet, konfliktløsning og forsoning. De lærer å lytte til hverandres historier og de blir grepet av det de hører. Unge nordmenn deltar også i denne prosessen. De blir berørt og lar seg involvere – Forsoning er ikke bare aktuelt i Midtøsten, men også noe vi trenger i vårt eget samfunn og vår egen hverdag.

I denne boken blir du kjent med noen av brobyggerne. Du får et innblikk i opplegget, både med aktivitetene de har underveis og noen av undervisningstemaene. Og du vil bli utfordret.

Skriv omtale

Ditt navn:


Din omtale: Merk:HTML støttes ikke!

Vurdering: Dårlig           Bra

Skriv inn koden i boksen under: