BridgeBuilders bok: Brobyggere - mot alle odds

Produsent: return2sender
Varenummer: 90010
Tilgjengelighet: 7
Kr 99,00
Kr 149,00
Uten MVA: Kr 99,00
Antall:
Tagger:

Brobyggere – mot alle odds

Hvordan kan konflikten i Midtøsten løses? Ved at flere heier på palestinerne? Eller på israelerne? Hjelper det om vi roper høyere? Eller bidrar det bare til å forsterke konflikten?

Dette er historien om brobyggerne. Unge israelere og palestinere som ønsker å forandre verden. De lever midt i konflikten. Har kjent den på kroppen siden de ble født. Offerrollen og fienderollen er definert. Likevel går de ikke utenom det vanskelige med et skulderklapp – de tar opp det vanskelige og møter de utfordringene som kommer. Temaene er mange og utfordrende: makt, frykt, identitet, konfliktløsning og forsoning. De lærer å lytte til hverandres historier og de blir grepet av det de hører. Unge nordmenn deltar også i denne prosessen. De blir berørt og lar seg involvere – Forsoning er ikke bare aktuelt i Midtøsten, men også noe vi trenger i vårt eget samfunn og vår egen hverdag.

I denne boken blir du kjent med noen av brobyggerne. Du får et innblikk i opplegget, både med aktivitetene de har underveis og noen av undervisningstemaene. Og du vil bli utfordret.

Skriv omtale

Ditt navn:


Din omtale: Merk:HTML støttes ikke!

Vurdering: Dårlig           Bra

Skriv inn koden i boksen under: