Hva med oss?

Varenummer: 90014
Tilgjengelighet: 31
Kr 199,00
Uten MVA: Kr 199,00
Antall:
Tagger:

Hva er løsningen på dette mysteriet?

Kristne begynner å skjønne at Israel har en viktig rolle å spille i endetiden. Men hva er deres rolle i den dramatiske tilbakekomsten til Jesu jødiske disipler? Hva med messianske jøder? Er Toraen også for hedningene?

 

"Eitan har levd det han skriver og har et usedvanlig godt utgangspunkt for å vise oss hvor viktig dette samspillet er, i forberedelsene på at kongen skal komme tilbake"
Don Finto, tidligere pastor i Belmont Church, Nashville Tennessee

 

"Eitan Shishkoff er selv jødisk og representerer et levende jødisk miljø, noe som lever 'her og nå'. Dessuten tror Eitan Shishkoff på Jesus og bidrar dermed til å synliggjøre gruppen messianske jøder. Vil du vite hvordan en av de sentrale representantene for den messianske bevegelsen i Israel leser Bibelen og forholder seg til sin samtid? Da har du en god grunn til å lese boka. Vil du dessuten bli utfordret til å tenke gjennom noen av de lange perspektivene i Guds åpenbaringshistorie, så har du enda en god grunn til å lese boka."
Andreas Johansson, Den Norske Israelsmisjon

 

"Boken er en gave og en 'missing link' til oss hedningekristne for å forstå hvordan vi gjennom troen på Jesus har blitt medarvingre til riket sammen med de messianske jødene, og når Esekiel 37 gpr i oppfyllelse, med hele det jødiske folket. enne boken gir svar på en mengde spørsmål som kristne har stilt seg vedrørende jødene og Israel"
Judith og Ingvar Torvik, mangeårige reiseledere til Israel

 

Bøker
Forfatter(e) Eitan Shishkoff
Innbinding Mykbind
ISBN ISBN 978-82-7199-381-8
Bøker/ Film/ Musikk
Forlag Proklamedia

Skriv omtale

Ditt navn:


Din omtale: Merk:HTML støttes ikke!

Vurdering: Dårlig           Bra

Skriv inn koden i boksen under: