Moraz Anti- strekkmerkekrem for gravide

Produsent: Moraz
Varenummer: 800mot strekk
Tilgjengelighet: 100
Kr 195,00
Uten MVA: Kr 156,00
Antall:
Tagger:

En fuktighetsgivende krem for gravide før og under svangerskapet, og etter fødsel.

Består av en unik blanding av nærende medisinske urteekstrakter og oljer som inneholder høye konsentrasjoner av fytosteroler. Hjelper til å forhindre forekomsten av strekkmerker og opprettholde hudens elastisitet, fleksibilitet og mykhet under svangerskapet og etter fødselen.

Produktet inneholder ikke parabener.

Bruk:
Det anbefales å begynne å bruke kremen 3 måneder før svangerskapet, for å forberede huden for kommende endringer og eliminere dannelsen av strekkmerker under svangerskapet og etter fødselen. Påfør en god mengde krem på magen, bryster, lår og baken to ganger om dagen, morgen og kveld. Massèr til den er helt absorbert inn i huden. Det anbefales å massere magen også tre måneder etter fødsel, til huden er restituert.

 

Kroppspleie
Allergi
Bruk Det anbefales å begynne å bruke kremen 3 måneder før svangerskapet, for å forberede huden for kommende endringer og eliminere dannelsen av strekkmerker under svangerskapet og etter fødselen. Påfør en god mengde krem på magen, bryster, lår og baken to ganger om dagen, morgen og kveld. Massèr til den er helt absorbert inn i huden. Det anbefales å massere magen også tre måneder etter fødsel, til huden er restituert.
Hudtype Alle/ Sensitiv hud
Kvalitet 100% naturlig. ikke tilsatt syntetiske fargestoffer
Mengde 150 ml
Parabener Nei
Sentrale virkestoffer Polygonum ekstrakt, sheabutter, soya, avocado, hvetekim, mandel, vitamin E.

Skriv omtale

Ditt navn:


Din omtale: Merk:HTML støttes ikke!

Vurdering: Dårlig           Bra

Skriv inn koden i boksen under: