Moraz + Bodylotion med granateple og polygonum

Produsent: Moraz
Varenummer: 870010
Tilgjengelighet: 100
Kr 158,00
Uten MVA: Kr 126,40
Antall:
Tagger:
Delikat Body Lotion fremstilt av Granateple- og Polygonum ekstrakter, for å bevare huden sunn. Beriket med Jojoba og Hvetekimolje, Vitamin E og C - essensielle antioksidanter som beskytter huden og forsterker dens elastisitet. Beskytter huden mot tørrhet og sprekker, gir næring og langtidsvirk-ende fuktighet. Denne lotion absorberes lett, gjør huden myk og frisk - samt har en behagelig duft.
Påføres rikelig på ren hud, og masseres inn med sirkulære bevegelser til kremen er absorbert – morgen/kveld, eller ved ønske og behov (etter bad og dusj, soling, og etter bruk av Moraz+ Body Scrub)
150 ml tube
 
 
MORAZ+ Cosmetic er en nyutviklet eksklusiv hudpleieserie som gir optimal pleie til huden i ansikt og kropp. Utviklingen er basert på en kombinasjon av avansert teknologi, urgamle kunnskaper og en unik synergi av urteekstrakter i en 1+1 formel. Disse urtesammensetningene er nøye utvalgt for hvert produkt for å skape en kombinasjon som har større påvirkning enn komponentene har hver for seg. Sammen gir disse urtene et aktivt bidrag til en særdeles gunstig pleiende effekt for huden. MORAZ+ tilfører fukt og næring, regulerer fuktighetsbalansen, beskytter huden, ivaretar elastisiteten, mykgjør huden gjør huden frisk og fin, revitaliserer den, motvirker prematur hudaldring, gir antioksiderende effekt (eliminerer frie radikaler), bedrer hudens glød og etterlater en følelse av velvære.
 
VITENSKAP OG NATUR – HÅND I HÅND:
I MORAZ+ linjen kombineres nøye utvalgte urter som gjenoppbygger huden, ivaretar dens vitalitet, forsterker evnen til å bevare elastikken. Hvert MORAZ+ produkt inneholder som nevnt en effektiv blanding av 1+1 urte-ekstrakt i en avansert naturlig formel, som gjør at huden holder seg sunn og vakker.
I utviklingen av MORAZ+ brukes en kombinasjon av vitenskapelig kunnskap og tradisjonelle hudpleieteknikker. MORAZ+ produktene er basert på phytoterapi (urte-terapi) - der urtemedisin brukes som en aktiv ingrediens for å pleie og behandle huden. Den unike urteblandingen og formel er basert på meget effektive og konsentrerte planteekstrakter der de aktive ingrediensene har vist seg å ha en gunstig effekt for hudens eget behandlingspotensiale. Daglig bruk av MORAZ+
produkter over tid vil hjelpe til å opprettholde og vedlikeholde en sunn hud, beskytte mot forurensing og bevare huden frisk og stram/fast.
Produktene inneholder ikke parabener.
 
MEDISINSKE URTER:
MORAZ+ serien inneholder unike kombinasjoner av urteekstrakter med meget gunstig virkning for hud og kropp. Urtene har antiinflammatoriske, antibakterielle, antiseptiske, antivirale og antifungale (motvirker sopp) egenskaper. Produktene gir intensiv og optimal pleie for alle typer hud, og holder huden sunn og frisk ved å gjenoppbygge dens fleksibilitet, vitalitet, fuktighet og mykhet. Urtene som er valgt for MORAZ+ produktene har vist seg å være effektive i å begrense aldringsprosessen (motvirke prematur hudaldring), bidra til hudcellefornyelse og gjenoppbygge ødelagt vev. Blant de urter/planter som utgjør aktive ingredienser i MORAZ+ finner man:
 
*POLYGONUM:
Polygonumplanten har lenge vært kjent for sine unike pleiende egenskaper, og mot problemhud. Den har en omfattende sammensetning av vitale komponenter, vitaminer og naturlige syrer som beskytter, balanserer og beroliger hudens vev. Produkter som inneholder denne planten har unike holistiske kvaliteter, og er kjent for å gi næring til huden – samt gjøre den sunn og myk.
 
*POMGRANATE (GRANATEPLE):
Er en kraftig antioksidant med egenskaper som motvirker aldring og som nøytraliserer de frie radikaler som bl.a. trigges av soling og andre ødeleggende elementer. Gir høy beskyttelse mot synlige tegn på prematur aldring, som tørrhet og pigmentflekker. Bidrar til å fornye hudceller, forbedrer elastisitet og forsterker hudens vitalitet og naturlige glød.
 
*ACHILLEA (RYLLIK):
Kjent for å berolige huden, gi den næring og hjelpe mot tørr og irritabel hud. Gjør huden frisk og strålende. Gjenoppbygger hudens pH-balanse og optimaliserer fuktighetsnivået. Renser skånsomt. Hjelper til med cellefornyelse og styrker hudens naturlige beskyttelsesprosess. Balanserer og beskytter sensitiv hud, samt gjør den myk og frisk.
 
*CAMOMILLE (KAMILLE):
Har beroligende egenskaper, roer og nærer tørr og irritabel hud. Inneholder høye nivåer av rik organisk næring. Gjenoppretter fuktighet til hver celle, og gjør hudens overflate myk ved å etterlate en mykgjørende,  beskyttende hinne.
 
*SHEA BUTTER:
Dette er et natulig «smør»/pasta som kommer fra shea-nøtten og inneholder et høyt nivå av essensielle antioksidanter, som bl.a. motvirker prematur hudaldring. Bedrer hudens elastisitet og forsterker dens naturlige
evne til å beholde fuktigheten. Forynger og gir fuktighet til tørr hud. Gir også naturlig beskyttelse mot sol og forurensning.
 
Kjøp din kosmetikk på nett! 
 
 
 
 


 

 

Kroppspleie
Bruk Bodylotion
Hudtype for alle hudtyper
Kvalitet 100% naturlig. ikke tilsatt syntetiske fargestoffer
Parabener Nei.
Sentrale virkestoffer Granateple + Polygonum Beriket med Jojoba og Hvetekimolje, Vitamin E og C
Volum
Volum (netto) 150 ml i tube

Skriv omtale

Ditt navn:


Din omtale: Merk:HTML støttes ikke!

Vurdering: Dårlig           Bra

Skriv inn koden i boksen under: