Moraz + Anti-Aging Face Gel + SPF-30 PA ++ Inca Inchi & Dunaliella

Produsent: Moraz
Varenummer: 87012
Tilgjengelighet: 100
Kr 300,00
Uten MVA: Kr 240,00
Antall:
Tagger:

Anti-Aging Face Gel + SPF-30 PA++ Inca Inchi & Dunaliella

Anti-Ageing Face Gel fra Moraz+ er en Anti-aldring hypoallergen ansiktsgelé basert på Inca Inchi frø olje og Dunaliella ekstrakter. Den inneholder fettsyrer og et unikt kompleks av essensielle antioxidanter og E-vitaminer, kjent for sine ypperlige anti-aldrings egenskaper. Urteaktive ingredienser bidrar til regenerering, gjenoppretting og rehabilitering av huden, og bidrar til å redusere fine linjer og rynker samtidig som hudens tetthet økes. Den glatter hudtekstur og gir en forbedret elastisitet. Inneholder kraftig SPF-30 PA ++ som gir bred UVA / UVB beskyttelse mot skadelige stråler. Med en lett tekstur absorberes den raskt inn i huden. Hud føles glatt, strålende, revitalisert og ser synlig sunnere ut.

Anbefalt bruk:

Påfør gelen på ren hud ved forsiktig dabbing på ansiktsområdet. Anbefales til bruk alene eller etter påføring av fuktighetsgivende dagkrem, spesielt før eksponering for sol.

 
 
 
MORAZ+ Cosmetic er en nyutviklet eksklusiv hudpleieserie som gir optimal pleie til huden i ansikt og kropp. Utviklingen er basert på en kombinasjon av avansert teknologi, urgamle kunnskaper og en unik synergi av urteekstrakter i en 1+1 formel. Disse urtesammensetningene er nøye utvalgt for hvert produkt for å skape en kombinasjon som har større påvirkning enn komponentene har hver for seg. Sammen gir disse urtene et aktivt bidrag til en særdeles gunstig pleiende effekt for huden. MORAZ+ tilfører fukt og næring, regulerer fuktighetsbalansen, beskytter huden, ivaretar elastisiteten, mykgjør huden gjør huden frisk og fin, revitaliserer den, motvirker prematur hudaldring, gir antioksiderende effekt (eliminerer frie radikaler), bedrer hudens glød og etterlater en følelse av velvære.
 
VITENSKAP OG NATUR – HÅND I HÅND:
I MORAZ+ linjen kombineres nøye utvalgte urter som gjenoppbygger huden, ivaretar dens vitalitet, forsterker evnen til å bevare elastikken. Hvert MORAZ+ produkt inneholder som nevnt en effektiv blanding av 1+1 urte-ekstrakt i en avansert naturlig formel, som gjør at huden holder seg sunn og vakker.
I utviklingen av MORAZ+ brukes en kombinasjon av vitenskapelig kunnskap og tradisjonelle hudpleieteknikker. MORAZ+ produktene er basert på phytoterapi (urte-terapi) - der urtemedisin brukes som en aktiv ingrediens for å pleie og behandle huden. Den unike urteblandingen og formel er basert på meget effektive og konsentrerte planteekstrakter der de aktive ingrediensene har vist seg å ha en
gunstig effekt for hudens eget behandlingspotensiale. Daglig bruk av MORAZ+
produkter over tid vil hjelpe til å opprettholde og vedlikeholde en sunn hud, beskytte mot forurensing og bevare huden frisk og stram/fast.
 
MEDISINSKE URTER:
MORAZ+ serien inneholder unike kombinasjoner av urteekstrakter med meget gunstig
virkning for hud og kropp. Urtene har antiinflammatoriske, antibakterielle, antiseptiske, antivirale og antifungale (motvirker sopp) egenskaper.
Produktene gir intensiv og optimal pleie for alle typer hud, og holder huden sunn og
frisk ved å gjenoppbygge dens fleksibilitet, vitalitet, fuktighet og mykhet. Urtene som er valgt for MORAZ+ produktene har vist seg å være effektive i å begrense aldringsprosessen (motvirke prematur hudaldring), bidra til hudcellefornyelse og gjenoppbygge ødelagt vev. Blant de urter/planter som utgjør aktive ingredienser i MORAZ+ finner man:
 
*POLYGONUM:
Polygonumplanten har lenge vært kjent for sine unike pleiende egenskaper, og mot problemhud. Den har en omfattende sammensetning av vitale komponenter, vitaminer og naturlige syrer som beskytter, balanserer og beroliger hudens vev. Produkter som inneholder denne planten har unike holistiske kvaliteter, og er kjent for å gi næring til huden – samt gjøre den sunn og myk.
 
*POMGRANATE (GRANATEPLE):
Er en kraftig antioksidant med egenskaper som motvirker aldring og som nøytraliserer de frie radikaler som bl.a. trigges av soling og andre ødeleggende elementer. Gir høy beskyttelse mot synlige tegn på prematur aldring, som tørrhet og pigmentflekker. Bidrar til å fornye hudceller, forbedrer elastisitet og forsterker hudens vitalitet og naturlige glød.
 
*ACHILLEA (RYLLIK):
Kjent for å berolige huden, gi den næring og hjelpe mot tørr og irritabel hud. Gjør huden frisk og strålende. Gjenoppbygger hudens pH-balanse og optimaliserer fuktighetsnivået. Renser skånsomt. Hjelper til med cellefornyelse og styrker hudens naturlige beskyttelsesprosess. Balanserer og beskytter sensitiv hud, samt gjør den myk og frisk.
 
*CAMOMILLE (KAMILLE):
Har beroligende egenskaper, roer og nærer tørr og irritabel hud. Inneholder høye nivåer av rik organisk næring. Gjenoppretter fuktighet til hver celle, og gjør hudens overflate myk ved å etterlate en mykgjørende,  beskyttende hinne.
 
*SHEA BUTTER:
Dette er et natulig «smør»/pasta som kommer fra shea-nøtten og inneholder et høyt nivå av essensielle antioksidanter, som bl.a. motvirker prematur hudaldring. Bedrer hudens elastisitet og forsterker dens naturlige
evne til å beholde fuktigheten. Forynger og gir fuktighet til tørr hud. Gir også naturlig beskyttelse mot sol og forurensning.
 
 
 
 


 

 

Kroppspleie
Bruk Ansiktskrem dag
Hudtype for alle hudtyper
Kvalitet Urtene er økologisk dyrket kun for bruk i produktene. Miljøvennlig, resirkulerbar emballasje. Ikke testet på dyr. Dermatologisk testet. Produseres iht. GMP og ISO standarder.
Parabener Fri for parabener, oljer, syntetiske duft- og fargestoffer.
Sentrale virkestoffer Inca Inchi frø olje og Dunaliella ekstrakter
Volum
Volum (netto) 50 ml i tube

Skriv omtale

Ditt navn:


Din omtale: Merk:HTML støttes ikke!

Vurdering: Dårlig           Bra

Skriv inn koden i boksen under: