Moraz Solspray for barn og voksne Spf 50

Produsent: Moraz
Varenummer: 87103
Tilgjengelighet: 6
Kr 265,00
Uten MVA: Kr 212,00
Antall:
Tagger:
UVA / UVB / PA+++
HYPOALLERGISK
SENSITIV HUD
PARBENFRI
BERIKET MED VITAMINER
Sun Saver Spray SPF-50 er en usynlig solbeskyttende spray, både for barn og voksne. Dette er en hypoallergisk spray med en naturlig HP, ideell for sensitiv hud. Den er beriket med essensielle vitaminer som opprettholder en sunn hud, blandt annet Vitamin E som beskytter mot frie radikaler og provitamin B5 for å tilføre huden næring og fukt.
 
Spray’en er vannresistent, usynlig og etterlater ingen klissete hvite merker, da den raskt absorberes inn i huden. Dens dermatologiske testet formel er basert på et unikt UV balanse system som sikrer bred beskyttelse fra UVA og UVB stråler.
 
Den har blitt klinisk testet og møter de strenge globalske kravene for solbeskyttelse, inkludet EUs standarder.
 
Rist godt før bruk. Spray over hele kroppen for å dekke all hud før eksponering for sol. La den tørke uten å gni. Spray to ganger for å skape et komplett lag med beskyttelse for all soleksponering, og spray igjen hver andre time. Hvis barn har kontakt med vann, tørker seg med håndkle eller svetter kraftig, anbefaler vi å spraye igjen for å sørge for sikker sol beskyttelse.

 

Kroppspleie
Allergi Dermatologisk testet
Bruk I solen for å unngå solbrenthet Spf-50
Hudtype Til all type hud.
Kvalitet SPF-50 - UVA / UVB / PA+++ Paraben fri, Miljøvennlig, resirkulerbar emballasje. Ikke testet på dyr. Dermatologisk testet. Produseres iht. GMP og ISO standarder.
Mengde 200 ml spray
Parabener Nei
Sentrale virkestoffer Polygonum & Jojoba Olje

Skriv omtale

Ditt navn:


Din omtale: Merk:HTML støttes ikke!

Vurdering: Dårlig           Bra

Skriv inn koden i boksen under: